Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. Bijvoorbeeld als je iets bij ons bestelt.
Als je op akkoord klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

Wijn smaakt anders door erbij te eten. En zo smaakt het eten ook weer anders/beter met een bijpassende wijn. Om dit zelf te ervaren, verzorgen wij ook proeverijen met bijpassende (huisgemaakte) hapjes en gerechten. Je mag zelf het thema kiezen, bijvoorbeeld: wijn en kaas, wijn en wild, wijn en visgerechten of wijn en gerookte producten. Of laat je verrassen...

Charles heeft meer dan 20 jaar ervaring als chefkok. En we maken er graag een culinair wijnfeestje van.

'Van alles wat proeverij' vanaf € 40,-

Kun je moeilijk kiezen, of ben je met een groep met verschillende wensen. Kies dan de 'Van alles wat' proeverij. Dan krijg je het beste van alles. Zoals verschillende vegetarische groentegerechten, huisgerookte of gemarineerde vis, diverse vleeswaren, ter plaatse warmgerookt vlees, kaasplank, versgebakken brood met tapenades en verschillende kleine nagerechten.

 

Aantal personen in groep
Prijs per persoon
(per 1-1-2020)
6 tot en met 8 personen € 45,-
9 tot en met 12 personen € 42,-
13 tot en met 20 personen € 40,-

Voor grotere groepen maken wij graag een passende offerte.

 

Let op: is de locatie op meer dan 100 km. van Wapenveld? Dan kunnen wij een toeslag in rekening brengen. De hoogte is afhankelijk van de grootte van de groep en de reisafstand. Voor meer informatie bel 0647576410 (Charles) of stuur een e-mail.

Interesse of heb je nog vragen?

Bel 0647576410 (Charles) of stuur ons een e-mail.

Een paar voorbeelden van gerechten

Onze wijnhuizen