Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. Bijvoorbeeld als je iets bij ons bestelt.
Als je op akkoord klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

Bij onze wijnproeverijen volgen wij de adviezen van de overheid.

Corona-regels bij wijnproeverij aan huis

 • voldoende zitplaatsen voor alle deelnemers
 • deelnemers/stellen houden 1,5 meter afstand
 • personen die verkouden/ziek zijn, kunnen niet deelnemen
 • maximum aantal deelnemers, afhankelijk van de geldende adviezen

Wij zorgen voor desinfecterende-handgel voor de deelnemers. Verder maken we er natuurlijk een informatieve, maar vooral gezellige avond van. Ook in Corona-tijd geldt voor al onze wijnproeverijen:

BEKIJK ALLE WIJNPROEVERIJEN


Nieuw zijn onze handige tasjes voor wijnglas. Wil je even staan of lopen met je glas? Met onze wijnglastasjes houd je makkelijk je wijnglas bij je.

Heb je nog vragen?

Of wil je meer informatie over onze wijnproeverijen? Neem contact met ons op. Bel 0647576410 (Charles) of stuur een e-mail.

Wil je voor een wijnproeverij voor een vrijgezellenfeest? Wij organiseren het voor julli! De Viniversiteit verzorgt namelijk maatwerk wijnproeverijen voor iedere gelegenheid op iedere locatie. Dus ook een vrijgezellenfeest wijnproeverij. Wij nemen je al het werk uit handen.

Tijdens de proeverij krijg je 8 Italiaanse wijnen te proeven die wij zelf importeren. We vertellen je dan ook échte verhalen van de wijnmakers zelf, over de regio en de wijn. We doen niet ingewikkeld over wijn. Het genieten van wijn staat voorop. Wil je er ook bij eten? Dat regelen we ook. Het is mogelijk je vrijgezellenfeest wijnproeverij uit te breiden met met een uitgebreid antipasti buffet.

Voor onze vrijgezellenfeest wijnproeverij geldt

 • vanaf 6 personen
 • 8 verschillende Italiaanse wijnen (eigen import)
 • de geopende flessen zijn voor jou
 • op iedere locatie, dus ook bij je thuis
 • wij verzorgen het glaswerk, bestek en servies

Na afloop van de proeverij nemen wij al het gebruikte glaswerk en servies mee. De geopende flessen laten wij bij je achter, zodat jullie nog lekker kunnen nawijnen. 

Wijnproeverij & Corona
Is er voldoende ruimte op de locatie (binnen of buiten)? Dan verzorgen wij graag de wijnproeverij voor je. Lees meer over onze wijnproeverijen en Corona.

DIRECT AANVRAGEN


Camparo winery
Wijngaarden Camparo
Barolo in eiken vaten
Camparo wijnproeverij
vrijgezellenfeest wijnproeverij thuis
21 diner in tuin
wijnproeverij aan huis
Vrijgezellenfeest op boot
Vrijgezellenfeest met eten en wijn
previous arrow
next arrow

 

Locatie van de wijnproeverij

Wij komen naar jouw locatie voor de wijnproeverij op het vrijgezellenfeest. Dat kan bij je thuis zijn, op een boot of een andere locatie. Heb je zelf geen locatie? Dan kunnen wij helpen met een locatie. Eventuele huurkosten zijn dan voor jou. 

Kosten wijnproeverij vrijgezellenfeest

Al onze wijnproeverijen zijn een maatwerk. Je kunt de wijnproeverij samenstellen zoals jij wilt. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen wijnproeverij en de grootte van je groep. 

Is de locatie meer dan 75 km. van Wapenveld (bij Zwolle) dan kunnen wij een toeslag in rekening brengen. De hoogte hangt af van je locatie en de groepsgrootte. 

BEKIJK ALLE WIJNPROEVERIJEN


Tip:
Maak je vrijgezellenfeest compleet met onze Wijn en spijs proeverij 'Van-alles-wat'. Je krijgt dan 8 verschillende Italiaanse wijnen (bubbels, wit, rood en een dessertwijn) en een uitgebreid antipastibuffet. Deze bestaat uit erschillende huisgemaakte vegetarische gerechtjes, vis- en vleesgerechten, kazen, brood met tapenades en een uitgebreid dessert. Deze proeverij duurt ongeveer 3 uur en is maagvullend.

 

Meer weten of reserveren?

Bel 0647576410 (Charles) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij de Viniversiteit heb je keuze uit verschillende wijnproeverijen van Italiaanse wijnen. Deze wijnen importeren wij zelf. Wij verzorgen de wijnproeverij bij jou thuis of op een andere locatie.

Vanaf juni kun je weer genieten van onze wijnproeverijen. Heb je voldoende ruimte voor een wijnproeverij thuis (binnen of buiten)? Dan verzorgen wij dit graag voor je. Lees meer over onze wijnproeverijen en Corona.

Voor meer informatie of reserveren, bel 0647576410 (Charles) of stuur een e-mail.

STUUR E-MAIL

 

Hoe gaat een wijnproeverij?

Voor al onze wijnproeverijen geldt:

 • je krijgt 8 wijnen uit ons assortiment (eigen import). Bijvoorbeeld 1 mousserende wijn, 2 witte wijnen, 4 rode wijnen en een dessertwijn.
 • de geopende flessen zijn voor jou
 • extra korting op de wijnen van de wijnproeverij
 • met of zonder eten erbij
 • vanaf 6 personen

We verzorgen de wijnproeverij bij jou thuis of op een andere locatie. De wijnproeverij duurt meestal zo'n 3 uur. 

Camparo wijnproeverij
Camparo wijnproeverij
Camparo wijnproeverij
Barolo in eiken vaten
Camparo wijnproeverij
Wijngaarden Camparo
Camparo winery
Camparo winery
Camparo winery
Camparo winery
Barolo in eiken vaten
Barolo in eiken vaten
Wijnproeverij thuis aan tafel
Wijn en spijs proeverij
Charles maakt warmgerookte zalm
Wijn en spijs proeverij bij je thuis
Wijnproeverij
Wijn en spijs proeverij thuis
Gerookt vlees
Gedekte tafel voor wijnproeverij
Wijn en spijs proeverij buiten
Wijnproeverij op boot
Wijnen proeven
Wijnproeverij met eten
Aperitief met fruit
Vorige
Volgende

 

Wijnproeverijen met échte verhalen

Tijdens onze wijnproeverijen hoor je de echte verhalen van onze wijnmakers. Wij importeren zelf alle wijnen direct bij de wijnmakers. We hebben de wijnhuizen bezocht en kennen de wijnmakers persoonlijk. Zo kom je op een informele manier meer te weten over de wijnen, druivenrassen, de bereiding en regio. 

Alleen wijn proeven of met eten erbij

In een wijnproeverij laten je we altijd wijnen proeven uit verschillende Italiaanse regio's. Wil je wijnen uit een bepaalde regio drinken? Of bepaalde wijndruiven? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. Wil je tijdens de wijnproeverij ook iets eten? Dat kan. Je hebt keuze uit verschillende wijn en spijs proeverijen. Van eenvoudig tot uitgebreid. We zorgen dan ook voor het bestek en servies!

 

Meest gekozen: ‘Van-alles-wat’

Kun je niet kiezen en wil je graag een combinatie van onze wijnproeverijen? Kies dan de wijn en spijs proeverij ‘Van-alles-wat’. Je krijgt dan 8 wijnen met een uitgebreid antipasti-buffet met huisgemaakte gerechten. 

Veelgestelde vragen

Bij een wijnproeverij van de Viniversiteit krijg je alleen Italiaanse wijnen. Deze wijnen importeren we zelf. Welke Italiaanse wijnen je krijgt bij de proeverij, regelen wij. Wil je graag een bepaalde wijn proeven, geef dit dan aan ons door. Dan houden we daar rekening mee.
Kies je voor onze wijn en spijs proeverij ‘Van alles wat’, dan krijg je verschillende Italiaanse hapjes (antipasti) en gerechten. Let op: dit arrangement is maagvullend. Dus niet eten voor de tijd! Kies je voor een proeverij met alleen wijnen? Dan krijg je er geen hapjes bij. We nemen wel zelfgebakken brood mee.
Een wijnproeverij van de Viniversiteit is mogelijk vanaf € 20,- per persoon. Deze prijs geldt als je met een groep van 13 personen of meer bent. Is je groep kleiner? Dan kost een wijnproeverij meer. Wil je iets eten bij de bij proeverij, dan betaal je ook meer per persoon.

Kies uit onze wijnproeverijen: