Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. Bijvoorbeeld als je iets bij ons bestelt.
Als je op akkoord klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

Wil je voor een wijnproeverij voor een vrijgezellenfeest? Wij organiseren het voor julli! De Viniversiteit verzorgt namelijk maatwerk wijnproeverijen voor iedere gelegenheid op iedere locatie. Dus ook een vrijgezellenfeest wijnproeverij. Wij nemen je al het werk uit handen.

Tijdens de proeverij krijg je 8 Italiaanse wijnen te proeven die wij zelf importeren. We vertellen je dan ook échte verhalen van de wijnmakers zelf, over de regio en de wijn. We doen niet ingewikkeld over wijn. Het genieten van wijn staat voorop. Wil je er ook bij eten? Dat regelen we ook. Het is mogelijk je vrijgezellenfeest wijnproeverij uit te breiden met met een uitgebreid antipasti buffet.

Voor onze vrijgezellenfeest wijnproeverij geldt

  • vanaf 6 personen
  • 8 verschillende Italiaanse wijnen (eigen import)
  • de geopende flessen zijn voor jou
  • op iedere locatie, dus ook bij je thuis
  • wij verzorgen het glaswerk, bestek en servies

Na afloop van de proeverij nemen wij al het gebruikte glaswerk en servies mee. De geopende flessen laten wij bij je achter, zodat jullie nog lekker kunnen nawijnen. 

Wijnproeverij & Corona
Is er voldoende ruimte op de locatie (binnen of buiten)? Dan verzorgen wij graag de wijnproeverij voor je. Lees meer over onze wijnproeverijen en Corona.

DIRECT AANVRAGEN


Camparo winery
Wijngaarden Camparo
Barolo in eiken vaten
Camparo wijnproeverij
vrijgezellenfeest wijnproeverij thuis
21 diner in tuin
wijnproeverij aan huis
Vrijgezellenfeest op boot
Vrijgezellenfeest met eten en wijn
previous arrow
next arrow

 

Locatie van de wijnproeverij

Wij komen naar jouw locatie voor de wijnproeverij op het vrijgezellenfeest. Dat kan bij je thuis zijn, op een boot of een andere locatie. Heb je zelf geen locatie? Dan kunnen wij helpen met een locatie. Eventuele huurkosten zijn dan voor jou. 

Kosten wijnproeverij vrijgezellenfeest

Al onze wijnproeverijen zijn een maatwerk. Je kunt de wijnproeverij samenstellen zoals jij wilt. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen wijnproeverij en de grootte van je groep. 

Is de locatie meer dan 75 km. van Wapenveld (bij Zwolle) dan kunnen wij een toeslag in rekening brengen. De hoogte hangt af van je locatie en de groepsgrootte. 

BEKIJK ALLE WIJNPROEVERIJEN


Tip:
Maak je vrijgezellenfeest compleet met onze Wijn en spijs proeverij 'Van-alles-wat'. Je krijgt dan 8 verschillende Italiaanse wijnen (bubbels, wit, rood en een dessertwijn) en een uitgebreid antipastibuffet. Deze bestaat uit erschillende huisgemaakte vegetarische gerechtjes, vis- en vleesgerechten, kazen, brood met tapenades en een uitgebreid dessert. Deze proeverij duurt ongeveer 3 uur en is maagvullend.

 

Meer weten of reserveren?

Bel 0647576410 (Charles) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kies uit onze wijnproeverijen:

Onze wijnhuizen

Wij importeren Italiaanse wijnen van: