Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. Bijvoorbeeld als je iets bij ons bestelt.
Als je op akkoord klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

Algemene voorwaarden

1. Identiteit van de ondernemer
De Viniversiteit is een vennootschap onder firma. De eigenaren zijn Charles van Tongeren en Carla van Aalst.

Viniversiteit v.o.f.
Noorderkampweg 5
8191 JG Wapenveld

IBAN: NL46 RABO 0162 384 793
KvK 53580486

2. Toepasselijkheid
De algemene voorwaarden zijn van toepassing als je iets via onze website bestelt, als je deelneemt aan een wijnproeverij of als je op een andere manier bij ons iets koopt. Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. In de algemene voorwaarden staat namelijk wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten.

3. Het aanbod
Op onze website vertellen we eerlijk wat en hoe je iets kunt kopen. Ook informeren we je over de prijs en wat je kunt doen als je niet tevreden bent over je aankoop.

4. De overeenkomst
Via de website Viniversiteit.nl kun je een wijnproeverij aanvragen of reserveren. Je krijgt telefonisch of per e-mail een bevestiging van de gemaakte afspraken. Online wijn bestellen is ook mogelijk via de website. Je kunt je bestelling online of telefonisch doorgeven. Betaling vindt plaats vooraf of bij aflevering van de wijn.

5. Herroepingsrecht
Heb je wijn gekocht en voldoet het product niet aan de eisen die je ervan mag verwachten? Je mag de wijn binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Graag ontvangen wij dan de aangebroken fles, gesloten retour. We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 10 dagen terug.

Let op: over smaak valt niet te twisten. Als je de wijn ‘niet lekker’ vindt is dat geen reden om de wijn te retourneren. Wil je eerst de wijnen proeven voordat je iets aankoopt? Neem dan deel aan een wijnproeverij of maak een afspraak.

Verzendkosten in geval van herroeping
De verzendkosten in geval van een terechte herroeping worden door ons vergoed.
Uitsluiting herroepingsrecht
•    Wijn die niet lekker is
•    Gebroken of lege flessen wijn
•    Tegoedbonnen

6. De prijs
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. 

7. Conformiteit en Garantie
Je hebt recht op een goed product. Als er toch iets aan de hand is met het geleverde product, lossen we het voor je op. We volgen hierbij altijd de wet.

8. Levering en uitvoering
Wij streven ernaar de door jouw geplaatste bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Als de bezorging langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen, krijg je hiervan zo spoedig mogelijk bericht. We sturen je dan een e-mail. Als wij niet op tijd kunnen leveren, kun je afzien van je aankoop. Heb je vooraf betaald, dan storten wij je betaling binnen 10 dagen terug.

Kunnen wij een besteld product niet meer leveren, dan krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan.

9. Betaling
Zodra wij je bestelling hebben ontvangen en je de factuur hebt betaald, gaan we aan de slag met je bestelling. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten.

10. Klachtenregeling
Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan zijn dat je niet tevreden bent over onze producten of onze diensten. Neem in dat geval contact met ons op. Je kunt je klacht schriftelijk melden bij de Viniversiteit:

Viniversiteit v.o.f.
Noorderkampweg 5
8191 JG Wapenveld

11. Aanvullende of afwijkende bepalingen
Als wij in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website.

Onze wijnhuizen

Wij importeren Italiaanse wijnen van: